zaterdag 07/02/2009
Door: Jos H
Blijf op de hoogte en volg Jos
07 Februari 2009 | Denemarken, Kopenhagen
Nu ben ik eindelijk op de Logos Hope het is zeker geen bootje!!
want ik heb de eerste weken een beetje dwalend door moeten komen!!
Nu heb ik vandaag een soort van fire training gehad!!
en hebben we een vuurtje uitgeblust dit was ontzettend leuk om te leren!!
Omdat als we op zee zitten kunnen we niet even de brandweer bellen maar moeten we het proberen zelfstandig op te lossen!!
Maar dit is slechts een basis curses die iedereen moet doen om langere tijd aan boord te leven.
Vervolgens hebben we een andere keer (First aid) EHBO en reanimatie dat heeft een andere gedeelte van onze groep al gedaan en dat was ook niet moeilijk want iedereen slaagde!!
Vervolgens krijgen we dinsdag te horen wat ik mag gaan doen spannend mijn eerste keus was aan dek, tweede machine kamer, en derde de galley (keuken) dus suprise.
En woensdag eindelijk mijn eerste werkdag!!
Het gaat gelukkig goed met me en ben kerngezond!!!
Tot hoogst waarschijnlijk in Maart in Nederland!!
07 Februari 2009 - 15:38
Papa En Mama:
lieve Jos
Goed om te horen allemaal
En weet je al of jullie mogen varen?
Want daar zijn wij heel benieuwd naar.
groetjes van ons allemaal -
07 Februari 2009 - 19:51
Berry:
hoi Jos, leuk om al je berichtjes te lezen.
het filmpje was ook mooi, volgens mij was je 2x te zien, is het koud daar? Ik proef eruit dat je het goed naar je zin hebt.
maandag hebben we weer vergadering, zal wel wennen wezen als je er niet bij zit.
ik ben heel benieuwd hoe je bootje eruit ziet, in maart hopen we de boot te bekijken.
doe je kalm aan.
Sterkte en Gods zegen, Berry
08 Februari 2009 - 09:46
Wilma:
Hey Jos,
Ik dacht laat ik ook maar eens een berichtje achterlaten op je leuke site. Zoals ik op het filmpje zag was iedereen echt heel enthousiast toen ze de boot opgingen en het is echt een mega grote boot de Logos Hope. Ik kan me voorstellen dat je niet gelijk alles weet te vinden. En nu maar hopen dat je aan dek mag werken. Ik hoop dat je het daar goed naar je zin hebt en blijft houden.
Groetjes Wilma -
08 Februari 2009 - 11:49
Jacco:
Hej Jos,,
fijn om te horen dat je het echt naar je zin hebt! ik hoop dat je een taak bedeeld krijgt die goed bij je past !!
Veel plezier en Gods zegen!!
groetjes Jacco & Hetty -
09 Februari 2009 - 16:15
Fam Vharten:
hey die jos wat leuke site fijn dat je het naar je zin heb, als het mogelijk is komen we je zeker op zoeken als je in nederland bent groejes van ons allemaal -
10 Februari 2009 - 15:17
Annerieke:
heej josje
JAAAAAHHH.. eindelijk een mailtje van jou, hij stond er al ff.. en een baardje of baardje, dr was wel wat te zien iig.. grapig man!! mr nu ook ff een reactie van mij..
wat bij jij en anderen ontzettend gaaf ontvangen zeg op de boot. wat een vrolijkheid en opgewektheid. iedereen is daar voor het zelfde, God grootmaken en zorgen dat zijn liefde de wereld inkomt.. fantastisch!!!! egt helemaal gaaf.. je kon de sfeer bijna door het beeldscherm heen voelen. egt super!!
Gaaf dat ondertussen je eerste werkdag al begonnen is, ik hoop dat het naar je zin is!! en ben benieuwd wat je gekregen heb ;)
lukt het al beetje met de engelse taal, waarschijnlijk leert het heel snel, mr het zal toch wel even wennen zijn!
super om weer wat van je gehoord te hebben!
Gods zegen toegewenst!! we bidden voor je! hou je taai en good luck!!
liefs annerieke en gert jan -
10 Februari 2009 - 18:47
Gerrianne:
Hey Jos,
Fijn om te horen dat het zo goed met je gaat!! Ben benieuwd welke taak jij op het schip krijgt1!
Succes!
Groetjes!