Bijna weg uit Cardiff here we come London!!
Door: Jos H
Blijf op de hoogte en volg Jos
09 Juni 2009 | Verenigd Koninkrijk, Cardiff
Ja nu is het bijna zover bijna weg uit Cardiff en gaan we varen naar London!!
Daar zie ik echt naar uit zoveel mensen die daar dan de loopplank op komen dat lijkt me best wel bijzonder!!
Maar goed het zal allemaal geleid worden door God!!
Verder er zijn leuke vrienden aan boord van het schip bijgekomen!
En hiermee bedoel ik de nieuwe steppers 2 jongens en 3 meiden waarvan 1 mijn nieuwe zus is geworden!
Ze heet: Debbie van Polen ze zal nu ook wel tussen mijn reisvrienden staan!
Maar goed het is nog vroeg op dit moment half 5 ongeveer!
Dus ben een beetje moe, na zo'n halve nacht!
Maar goed ik wens jullie een gezegende tijd!!
Bless you all!!
09 Juni 2009 - 06:38
Mama:
Hoi Jos
We hadden nog zin om je in Londen op te komen zoeken, maar dat gaat niet lukken.
Dus misschien aan de andere kant van de oceaan. we zien het wel.
Jos een goede vaart en een fijne tijd in Londen.
liefs mama -
09 Juni 2009 - 06:49
Edward:
Gaaf om te horen dat je zo gemotiveerd blijft, dat je het naar je zin hebt en je afhankelijk blijft van God.
gr Edje
10 Juni 2009 - 16:54
Krol:
tjau alles goed mij iets minder k ben met de brommer onderuit gegaan een beetje toegetakelt maja komt wel weer goed -
11 Juni 2009 - 17:11
Jantine:
Hoi Jos,
Goed om te lezen dat je de nederlandse taal nog een beetje beheerst... ;-)
Hoe gaat het verder met je?
Hier gaat alles zijn gangetje. Onze vakantie komt er bijna aan, dit keertje geen reis maar 2 weken lang klussen....
Hou je taai en tot de volgende X
Groetjes, Jan en Jantine -
13 Juni 2009 - 17:18
De Puntjes:
Hoi, Jos,
hoe gaat het in Londen, al veel bezoekers gehad, want jullie verwachten er al nogaal wat, en hoe is het met je nieuwe zus, wend dat al, nou we wachten weer op je volgende mail, Jos het allerbeste, Gods zegen met je werk, dat je maar veel mensen mag bereiken, en de hartelijke groeten,
Dick-Riet en Simon.