Bezig in Tobago!
Door: Jos H
Blijf op de hoogte en volg Jos
11 September 2009 | Trinidad en Tobago, Scarborough
Afgelopen dagen weer lekker bezig geweest met van alles en nog wat!!
Bezig met werk en allerlei andere dingen er naast.
Zang/koor, voorbereiding pst scarborough welkoms feest (de groep van de nieuwe Nederlanders waaronder Jaap), Werken, studiegroep voorbereiden, en voor grote broer spelen voor mijn twee broertjes.
Ja onder tussen twee een komt uit Urk, Dirk Koffeman en de ander is Jaap die de meeste van jullie wel zullen kennen van mijn link op de pagina!
Ja de nieuwe pst is aan boord!!
Wat veel van jullie niet weten is dat grote broer is anders dan familie,
Grote broer is gewoon een persoon waar je je eerste vragen aan kan stellen als er iets is kan je bij die persoon terecht!
En dan bestaat er ook nog de familie met over het algemeen een echtpaar die met "kinderen" en soms ook natuurlijke kinderen hun "gezin" runnen en daar ook eventuele aandacht geven om als ouders de kinderen op te vangen bij problemen o.i.d.!
Het is alleen wel jammer dat Jaap niet in deck komt net als ik, maar omdat hij de BST (basis veiligheids training) niet haalde om in de deck department te werken, wel dagwerk maar geen wacht en ook niet in de controle team de brandweer enz..
Maar hij gaat nu in de boekwinkel werken en vindt het nu ook wel goed!!
Verder heb ik in mijn familie erbij gekregen een jonge man van ik dacht 26 jaar uit Australie en een jonge meid van 19 uit Duitsland!
Daarnaast heb ik nog een zusje (die ik al had) uit australie(18), en een broer uit Zuid-Afrika(19/20), En een uit V.s. (25) en een uit Verenigd Koninkrijk(25) een ook een zusje uit Duitsland (stepper voor 2-2.5 maanden van 25) en mijn zus Wing die op line-up (voorbereiden in de volgende haven) van 26.
En dan mijn ouders die geloof ik beide midden dertig zijn!
Volgende week zal een drukke week worden er staan als het goed is 5 containers klaar gelost te worden met voedsel als het goed is.
En er zijn ook nog een x aantal met boeken 8-12 stuks!!
Met elk ongeveer 40-50 pallets erin!!
Maar goed we zien wel wat er van komt waarschijnlijk arriveren we dinsdag ochtend om 6 uur waar ik waarschijnlijk overdag al 12 uur zal moeten gaan werken van 6-18h en vervolgens nog een wacht erachter aan van 4 uur van 8-12!!
Maar goed dan hebben we weer 8 uur om even bij te slapen!!
Maar goed ik brei er weer een eindje aan!!
Ik wens jullie God Zegen toe!
Rom 8,24
In deze hoop zijn we gered. Als we echter nu al zouden zien waarop we hopen, zou het geen hoop meer zijn. Wie hoopt er nog op wat hij al kan zien?
Het is net als het geloof, als we van alles al precies gezien hebben hoe het is of zal zijn, dan hoeven we het niet meer te geloven want we weten het dan al!!
Adieu,
Jos
12 September 2009 - 08:24
Puntjes:
Hoi Jos, wat een verhaal,
ze houden je wel bezig daar, we zagen ook nog een leuke foto van je op de site van de loges hope staan dat je met 2 andere jongens aan het klussen was in de kerk,
(we houden je wel in de gaten)zeg leuk dat je zoveel familie hebt, je bent ook van alle markten thuis daar op de boot je moet van alles doen, maar het mooiste is toch om het evangelie te brengen daar ver weg. Jos wij wensen jou Gods zegen toe met alles wat je doet en de hartelijke groeten Dick-Riet en Simon. -
12 September 2009 - 18:01
Elly:
Hoi Jos,
Fijn om weer van je te horen.
Dat je nog tijd hebt om ons te laten meedelen in jou belevenissen!!!
Volgens mij ben je druk bezet en dan ook nog zo'n grote familie!!!
Hier gaat alles goed, het blijft over het algemeen lekker weer, maar je merkt wel dat we richting de herfst gaan, de avonden worden al korter en 'snachts koelt het ook flink af,daar zul jij geen last van hebben. Lijkt me trouwens ook wel raar, je bent hier zo gewend aan de seizoenen.
In de winkel merken we al dat we richting het einde van het jaar gaan.
De agenda's 2010 worden al volop verkocht, er komen lekker veel nieuwe boeken en volgende week begint de christelijke kinderboeken maand.
Een gezellige maar drukke tijd. Vanavond zijn we lekker thuis, eigenlijk moesten we weg en zou martin oppassen maar de visite belde af en lekker thuis bij de kids zijn is ook erg fijn.
Morgenochtend hebben we de avondmaals dienst hopen dat het een fijne dienst wordt waar we weer mee vooruit kunnen.
Graag wensen wij jou ook een fijne zondag toe!!
Van harte Gods zegen toegewenst voor de komende week en dat je een zegen mag zijn voor de mensen die je mag ontmoeten en van de Heere mag vertellen.
Het beste,
Elly -
13 September 2009 - 11:20
Hetty & Jacco:
Hej Jos,,
Fijn dat alles goed gaat daar en dat je er nog steeds super veel plezier in hebt! We hopen en bidden dat dit ook zal blijven! Succes met de nieuwe lading ;)
Het beste en Gods zegen!
Groetjes Hetty & Jacco -
17 September 2009 - 10:57
Jose & Martijn:
Heee Jos,
wat leuk om dat hele verhaal te lezen!!
Fijn dat het nog steeds zo goed gaat!!
Liefs Jose en Martijn -
04 Oktober 2009 - 11:59
Gerrit:
Hee Jos, goed dat je zo bezig mag zijn in Gods Koningsrijk, hij geeft de kracht en wijsheid, als je voor hem werk geeft hij je ook de power, jv is weer begonnen, veel jongeren ontmoet, hoop dat we veel goede gesprekken over God mogen hebben, Gods zegen toegewenst.
Gerrit