03-06-2009 - Reisverslag uit Cardiff, Verenigd Koninkrijk van Jos Hazeleger - WaarBenJij.nu 03-06-2009 - Reisverslag uit Cardiff, Verenigd Koninkrijk van Jos Hazeleger - WaarBenJij.nu

03-06-2009

Door: Jos H

Blijf op de hoogte en volg Jos

03 Juni 2009 | Verenigd Koninkrijk, Cardiff

Hallo allemaal,
Druk, druk, druk net 2 oefeningen gehad 1 brandweer oefening en daarna nog een life boot oefening gehad.
Daarvoor hadden we devotions en daar werd ook al gesproken over London!!
Er werden al aantallen genoemd wat de verwachting wordt!!
in plaats van ongeveer 20.000 wel 250.000!!!!
Dat is ongeveer de verwachting van de line up daar!!
Maar goed gisteren kwam eindelijk een afval container en moesten we dus het afval erin doen toen ben ik dus ook aardig verbrand!!
Want het is hier prachtig weer tussen de 25-30 graden maximum!
En gisteravond ook nog even geholpen met een partner ship dinner tot 22 uur.
Dus druk druk druk!

Adieu!!!
Jos

• 03 Juni 2009 - 11:21

Gerrianne:

Hey Jos,

Klinkt goed zeg! Mooi dat het daar ook lekker weer is. Hier is het de afgelopen dagen ook heerlijk geweest.

Goed om te horen dat het goed met je gaat en dat je je prima vermaakt!

Gerrianne

• 03 Juni 2009 - 18:35

Elly:

Hoi Jos,

fijn om weer wat van je te horen. Jullie hebben dus ook lekker weer! Hier is het de afgelopen ook mooi geweest maar vandaag is het wat kouder.
    Maandag een fijne gemeentedag gehad.
    We hebben broodjes hamburger gemaakt in plaats van pannekoeken, maar er moesten wel 10 kilo uien schoon.. snif,snif maar het is dan leuk om de lange rij te zien van degene die op een broodje staan te wachten. Er was ook klootschieten en volleybal nog een wandeling en voor de kinderen sminken, zandkasteel bouwen en zonneklep maken en er was genoeg tijd om met veel mensen een praatje te maken, echt een gezellige dag.
    ook de hagepreek was fijn Samen zingen en luisteren naar een preek van ds. Peene.
    Je hoort het het was gewoon goed om zo samen te zijn. Vrijdag hopen we Elske haar verjaardag te vieren wordt alweer 13 jaar!!! Zal wel gezellig worden met een stel van die dametjes!!!

Groet en tot horens Elly

• 03 Juni 2009 - 18:40

Martijn & Jose:

Haaa Jos!

Troost je,, je bent niet de enige die verbrand is=P Mooi rood is niet lelijk ea,,
    Wij doen ook leuk mee.

Maar leuk dat je af en toe wat opschrijf.. Kunnen wij ook nog beetje met je meeleven,, hihi.. Eigenlijk moeten wij voor jou een logboek bijhouden;).. Kun je ook onze belevenissen lezen enzoo.. Dat is natuurljk reuze interessant..

Adieuuuuuuuuuuuu

Liefs Jose en Martijn!

• 07 Juni 2009 - 20:36

Jaap Van De Fliert:

Ha die Jos leuk dat er zo veel mensen worden verwacht. Ik ga over twee weken naar Jael toe, ze heeft gevraagd of ik op haar presentatie avond mijn verhaal wil komen doen. hou het nog even vol zonder mijn hulp hi ha ha. gegroet Jaap

Jos

Ik ga voor 2 jaar op een vrijwillige/ evangelisatie reis. Dit is medemogelijk gemaakt door eigen kerkelijke gemeente die mij hierbij ondersteund in giften en gebed!! Ik dank jullie allemaal wel voor het volgen van mij d.m.v. het lezen van de berichtjes en het bekijken van de foto's en filmpjes!! Het gaat u goed, Adieu, (ga met God) Jos

Actief sinds 08 Nov. 2008