Druk! - Reisverslag uit Kingston, Jamaica van Jos Hazeleger - WaarBenJij.nu Druk! - Reisverslag uit Kingston, Jamaica van Jos Hazeleger - WaarBenJij.nu

Druk!

Door: Jos Hazeleger

Blijf op de hoogte en volg Jos

21 Februari 2010 | Jamaica, Kingston

Hallo allemaal,

We zijn nu sinds bijna 1 week aangekomen in Kingstown.
Kingstown is de hoofdstad van Jamaica!
De natuur is hier best wel mooi met groene bergen en over het algemeen wel vriendelijke mensen!

Verder Gisteren werd ik een beetje (echt) moe dat waarschijnlijk te maken heeft met Montego Bay waar we in 5 weken 13 keer van ligplaats zijn verschoven en dit moest eigenlijk allemaal 's avonds/ 's nachts gebeuren omdat we overdag open waar voor meer dan de helft van de tijd!
Maar goed dat hebben we hier in Kingstown niet hier gaan we misschien 1 x verliggen van plaats alleen wanneer dat is nu nog onbekend!

Verder net als normaal druk met werk allerlei projecten e.d..
dus ik probeer nu "nee" tegen allerlei dingen te zeggen om een beetje rust voor mezelf te creeren!
Verder gaat alles goed,geprezen zij Hem die mij omhoog helpt zelfs door de diepte heen!!

God Zij met U!!
Jos

• 21 Februari 2010 - 17:11

Anja:

We hopen dat nu even tot rust mag komen,en dat je mag genieten van de prachtige natuur.Groeten uit Renswoude van de Fliertjes

• 21 Februari 2010 - 18:23

Gerrit VanTriest:

Hee Jos zet hem op, goed bezig, denk ook aan jezelf, wanneer zien we je weer, Gods zegen toegewenst, doe de groeten aan Jaap

• 21 Februari 2010 - 18:27

Mama:

Hoi Jos

Verstandig om wat rust te creeren, Jos.
    Hey jos kun je mij een mailtje sturen met je eigen mail, want bij ons lukt het niet om jou een mail te sturen?
    Alvast bedankt, en vind rust bij de HEERE, dan komt het goed.
    groeten van iedereen aan de Oosterbrinkweg

• 22 Februari 2010 - 12:10

Elly:

Hoi Jos,

Fijn om wat van je te horen. Hopen dat je wat meer rust krijgt, goed luisteren naar je lichaam.
    Wat gaat de tijd toch snel, je bent alweer meer dan een jaar weg.
    Hier gaat alles zijn gangetje. de kinderen hebben vakantie, dus dat is wel lekker. We zijn allemaal gezond.
    We hopen dat jij ook tot rust mag komen om daarna met nieuwe energie weer aan de slag te kunnen.
    We wensen jou van harte Gods zegen toe.
    Groet van ons allemaal,
    Elly

• 25 Februari 2010 - 08:36

De Puntjes:

Hoi Jos,

leuk om weer wat van je te horen, doe maar rustig aan ook een keer nee kunnen zeggen, anders loop je je eigen voorbij, je hebt al veel te doen op de boot. wij wensen je Gods zegen toe en blijven ook voor jou/jullie Bidden. Jos de hartelijke groeten uit Kootwijkerbroek, Dick-Riet en Simon.

• 28 Februari 2010 - 21:05

Gijsbertha:

hoi jos
    een groet uit het natte kikkerlandje nederland
    na weken sneew nu regen en wind.
    bij jullie is het beter weer. jemaika:lijkt me prachtig daar geniet ervan

lees dat je het erg druk heb weet dat de Heer bij je is dat je veilig bent in Zijn armen.

we bidden jou Zijn zegen toe en dat Hij jou rust mag geven en nieuwe kracht.
    groeten fam wijnen
    (renswoude)

• 01 Maart 2010 - 11:56

Martijn&Jose:

Ha Jos!

Ik kan aan je bericht merken dat je druk bent inderdaad!
    Maar dat geeft niet!
    Gelukkig dat alles goed gaat daar, Jamaica lijkt me ook een mooi land qua natuur&Cultuur!
    En wat natuurlijk ook leuk is dat je voor erg veel dingen gevraagd word, wat betekend dat je toch erg nuttig en dankbaar werk mag doen!
    Hier gaat ook alles prima! Herald heeft een meisje tegenwoordig, en dat is Heidy Vd Munt!
    (dan sta je volgend jaar niet zo raar te kijken als die 2 bij elkaar lopen)
    verder gaat alles z'n gangetje hier. De sneeuw is weer weg, dus het kan weer lente worden.
    Jos het ga je goed en hou je zoet!

Gegroet