Druk en bijna weg! - Reisverslag uit Port of Spain, Trinidad en Tobago van Jos Hazeleger - WaarBenJij.nu Druk en bijna weg! - Reisverslag uit Port of Spain, Trinidad en Tobago van Jos Hazeleger - WaarBenJij.nu

Druk en bijna weg!

Door: Jos Hazeleger

Blijf op de hoogte en volg Jos

12 Oktober 2009 | Trinidad en Tobago, Port of Spain

Hallo allemaal,

Ja de afgelopen dagen druk geweest met van alles en nog wat!
Ik heb mijn eigen klus gekregen met dekwerk.
Dit is een van de gaten waar de touwen naar buiten lopen waar het schip mee vast ligt aan de kade zo is er op iedere hoek van het schip ook een gat met rollers.
Nu hebben we (een officier en ik) de rollers eruit gehaald in de grondmenie gezet net als de rest van het bouwsel en een mooie afschilder laag erover heen aangebracht!
de eerste is nu bijna klaar en dan moet ik zowieso een ander doen!

Verder afgelopen dagen ook weer bediend met een partner schaps dinner.
Dit is altijd wel leuk voor de verandering!
er kwamen meer mensen dan verwacht en moesten er verschillende tafels erbij worden gezet!

Aankomende woensdag vertrekken we hier vandaan en moeten we ongeveer een dag varen naar het volgende eiland wat een paar eilanden ten Noorden van dit eiland ligt.
Want dan vertrekken we naar St. Lucia Dit eiland schijnt een stuk mooier te zijn dan dit industrieel georienteerde eiland.

We hadden gisteren naar het schijnt de 80.000ste bezoeker over de loopplank gehad in deze haven!
Dit is best leuk want de mensen komen in het algemeen voor de boeken!!

Aankomende week a.s. vrijdag begint er een training over spreken en preken.
En ze hebben mij dus geselecteerd om deze training te volgen wat zeker wel interessant is!

Verder gaat het goed met mij ben ook nog druk bezig met studie groep te leiden dit gaat deze keer over mannelijke worstelingen!
Dit is een heel interessant onderwerp wat je heel ruim kan maken want we worstelen allemaal wel met iets en meestal ook hetzelfde!

Ik wens jullie Gods Zegen toe!
En als laatste
Jak 1:12-18
12 Gelukkig is de mens die in de beproeving staande blijft. Want wie de proef doorstaat, ontvangt als lauwerkrans het leven, zoals God heeft beloofd aan iedereen die hem liefheeft.
13 Wie in verleiding komt, moet niet beweren: ‘Die verleiding komt van God.’ Want God stelt niemand aan verleiding bloot, zoals hij zelf ook niet door iets slechts in verleiding kan worden gebracht.
14 Iedereen komt in verleiding door zijn eigen begeerte, die hem lokt en meesleept.
15 Is de begeerte bevrucht, dan baart ze zonde; en is de zonde volgroeid, dan brengt ze de dood voort.
16 Geliefde broeders en zusters, vergis u niet:
17 elke goede gave, elk volmaakt geschenk komt van boven, van de Vader van de hemellichten; bij hem is nooit enige verandering of verduistering waar te nemen.
18 Hij wilde ons door de verkondiging van de waarheid tot leven roepen, om ons de eersten te maken in zijn schepping.

• 12 Oktober 2009 - 16:33

Edward:

Hey josje!
    Gaaf man! Je bent er maar druk mee! Je begint aardig wat verantwoordelijkheden te krijge! Gelijk een mooi stukje uit jakobus voor je studiegroepje, maar dat heb je waarschijnlijk al gebruikt!
    Be blessed!

• 12 Oktober 2009 - 16:36

Fam Vd Fliert:

Klinkt goed Jos!
    Training preken en spreken,dan heb je Kootwijkerbroek over anderhalf jaar ècht wat te vertellen.
    Kun je nog eens een mooie
    lezing houden bij de mannenvereniging over de ``worstelingen``
    80.000 mensen?,Echt vèèl!
    We wensen jullie woensdag een behouden vaart en ook een enthousiast ontvangst.

Gr. de Fliertjes

• 13 Oktober 2009 - 08:24

Fam Wijnen:

fijn om te lezen dat het goed met je gaat
    en dat je zoveel mag leren en dat je dat met ons wilt delen
    we bidden je Gods zegen toe en een goede tijd bij de volgende eilandbewoners
    groeten uit renswoude van fam.wijnen

• 14 Oktober 2009 - 11:40

Fam V Harten :

he jos,wat leuk om elke je verhalen weer te lezen wat je elke keer weer beleef wij wensen je het alle besten en ook de groeten van opa en oma hazeleger.

• 15 Oktober 2009 - 15:01

De Puntjes:

Hoi Jos,

Ben je al bijna op de nieuwe bestemming aangekomen,wat ben je druk, training,studiegroep leiden, gaat het goed met je engels, want dat zal wel eel gesproken worden op de boot. Jos wij wensen je heel veel sterkte en Gods zegen met je mooie werk, en de hartelijke groeten uit kootwijkerbroek.
    Dick-Riet en Simon.