29-05-2009 - Reisverslag uit Cardiff, Verenigd Koninkrijk van Jos Hazeleger - WaarBenJij.nu 29-05-2009 - Reisverslag uit Cardiff, Verenigd Koninkrijk van Jos Hazeleger - WaarBenJij.nu

29-05-2009

Door: Jos H

Blijf op de hoogte en volg Jos

29 Mei 2009 | Verenigd Koninkrijk, Cardiff

Hallo allemaal,
We zijn van de week aangekomen hier in Cardiff.
Een mooi land met een sterk groeiende bevolking.
Gisteren waren een paar Nederlanders aan boord heb ik van Martine (Nederlandse aan boord) overgenomen en rondgeleid.
Vervolgens zijn we ook nog naar de Prayeravond(gebeds avond) geweest.
Ze vonden het ontzettend leuk en we hebben E-mail adressen uitgewisseld.

Het was vandaag ontzettend lekker weer het was ongeveer 24 graden.
We hadden eerst een training dvd daarin werd het werken met co2 in de machinekamer behandeld en vervolgens zijn we met iedereen er langs gelopen welke ventalatie kanalen we dicht moeten doen voordat het co2 wordt losgelaten in de machine kamer.

Dus hier gaat alles goed.
Dank voor uw gebed!!

God's Zegen!

• 29 Mei 2009 - 19:11

De Puntjes:

Hoi jos,
    Leuk om weer wat van je te horen,nog steeds druk zo te lezen.hier is het ook best lekker weer.
    Hoe gaat het met je Engels misschien best wel moeilijk maar je zult best wel een aardig woordje spreken,je zult wel veel mensen spreken. nou jos we wensen jou hele goede gezegende Pinksterdagen toe en blijven voor je bidden, hartelijke groeten vanuit kootwijkerbroek,
    Dick-Riet en Simon.

• 30 Mei 2009 - 15:58

Elly:

Hoi jos,
    Kon gisteren niet op de site, gaf een fout melding, maar vandaag dus wel. Fijn dat het goed gaat op de boot.
    En dat er veel mensen aan boord komen.
    Kun je nog wel Nederlands spreken of moeten wij vast cursus engels gaan doen.
    Lijkt me heerlijk om met 24 graden op het water te zitten.
    hier gaat het goed.
    Zondag was Rick jarig, alweer elf jaar.
    Morgen hopen we pinksteren te vieren, de uitstorting van de Heilige Geest.
    Graag wensen we jou toe dat je vol mag zijn van Die Geest zodat je een getuige mag zijn van Christus.
    Van harte Gods onmisbare zegen toegewenst.
    Groet,
    Rijk en Elly en de kids

• 01 Juni 2009 - 20:34

Fam Vd Fliert:

Hoi Jos
    Leuk om op de hoogte te blijven van jouw.
    Voor Jaap komt 20 aug. ook snel dichter bij
    Hij ziet er naar uit ook om jou weer te ontmoeten.
    We hadden vandaag ook prachtig weer 25 graden ong.
    We zullen aan je denken en voor je bidden.
    gr, Wim anja Jaap en de rest

Jos

Ik ga voor 2 jaar op een vrijwillige/ evangelisatie reis. Dit is medemogelijk gemaakt door eigen kerkelijke gemeente die mij hierbij ondersteund in giften en gebed!! Ik dank jullie allemaal wel voor het volgen van mij d.m.v. het lezen van de berichtjes en het bekijken van de foto's en filmpjes!! Het gaat u goed, Adieu, (ga met God) Jos

Actief sinds 08 Nov. 2008