Een Gezegende tijd!
Door: Jos Hazeleger
Blijf op de hoogte en volg Jos
01 Oktober 2009 | Trinidad en Tobago, Port of Spain
Ja de afgelopen tijd was een goede en Gezegende tijd voor mij!
Vorige week E week gehad.
Waarbij ik eigenlijk ook naar een gevaarlijke zone zou gaan voor een hele dag dat ging uiteindelijk om een reden niet door dus in de ochtend zijn we maar posters gaan ophangen bij winkeliers.
in de middag zijn we naar een schooltje geweest en ik en nog vier anderen naar een naastgelegen basketbal veld.
daar zaten op de tribune wat jongens te pokeren/ gokken.
En daar moesten we dus vertellen van "ons" schip en de Boodschap brengen!
Ik heb over het schip verteld en de anderen deden een "handen" drama(toneel).
Dat gaat erover dat we in het begin met onze handen heel veel mooie en goede dingen kunnen maken!
Maar door de zondeval dat we ook dingen kapot kunnen maken!
Maar dat we door Jezus toch weer hoop en vergeving kunnen verwachten!
Verder de E-week was grotendeels op dek 4 waar ik ook weer met veel mensen in contact ben gekomen!
En op vrijdag zijn we naar een z.g.n. gevangenis eiland geweest!
Met een groep van bijna 20 mensen!
want er was ook een groep mee wat een "vision" team wordt genoemd zij blijven voor ongeveer een week aan boord om dan zoveel mogelijk van het "schips" leven mee te maken!!
Nu ben ik op wacht om de nieuwe jongens en meiden het wachten bij te leren!!
Maar dat is wel gezellig!!
Tenminste niet alleen!
Veel Zegen!
Jos
01 Oktober 2009 - 17:38
De Puntjes:
Hoi Jos,
Wat leuk om dit allemaal weer te lezen, dat je het goed naar je zin hebt,en dat je met anderen mag praten en met gebaren het evangelie mag verkondigen.
We geloven meteen dat je een Gezegende tijd hebt op de logos hope,
heb je nog veel contact met jaap,en de andere nederlanders. we volgen je steeds via de webcams op de boot ,is erg leuk
zien ook steeds weer andere foto,s, Bij ons is alles goed, het wordt wel kouder maar daar is de tijd ook voor.
Jos, wij willen je van Harte Gods zegen toewensen en de hartelijke groeten van Dick-Riet en Simon.
02 Oktober 2009 - 06:48
Mama:
Jos, we vinden het fijn dat het zo goed gaat. En zijn dankbaar, samen met jou, met het hartlijke meeleven van iedereen.
Dank aan onze HEERE.
liefs mama -
02 Oktober 2009 - 16:39
Fam Vd Fliert:
He Jos
Leuk weer wat van je te lezen.
Telkens als er weer een berichtje komt denk ik :Wat zullen ze nu weer voor moois hebben mogen betekenen voor hun medemens.
Het is ook bijzonder als je door de verhalen heen God aan het werk ziet.
Dus ook vanuit Renswoude een warme groet en Gods nabijheid toegewenst
gr Wim -
02 Oktober 2009 - 17:08
Edward:
Hey Josje! Weer vanallerlei goeie dingen beleefd zie ik! Gaaf man!Kben wel benieuwd hoe "de Boodschap" dan wordt ontvangen als er een paar wildvreemden je ineens vanalles vertellen als je aant pokeren bent! Kben al benieuwd na je volgende verhaal. Ik bid dat God nog flink veel goeie dingen door je heen doet!
De mazzel!
02 Oktober 2009 - 21:33
De Wijntjes:
hoijos
wat fijn om te lezen dat het goed met je gaat en dat je zoveel werk voor Hem mag doen
we bidden je Gods zegen toe groeten uit renswoude
fam wijnen