Naar Nederland - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Jos Hazeleger - WaarBenJij.nu Naar Nederland - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Jos Hazeleger - WaarBenJij.nu

Naar Nederland

Door: Jos H

Blijf op de hoogte en volg Jos

22 Februari 2009 | Zweden, Stockholm

Hallo allemaal,

Eindelijk is het zover we gaan naar Nederland!!!
We gaan morgenochtend voor de personen de mij persoonlijk willen begroeten kunnen de "crew" ingang nemen en bij de "Gangway watch" zeggen dat je mij wilt spreken.

Op de zaterdag kan je gewoon de normale ingang nemen die aangegeven is!

Kom me gewoon even bezoeken maar probeer zeker op zaterdag de 14de maart te komen opgeven kan bij mn broer Jan Hazeleger

blessings!!!

• 22 Februari 2009 - 17:21

Margreet:

Leuk! We komen zeker je schip bewonderen ;-)
    Goede reis...
    Groetjes Margreet

• 22 Februari 2009 - 17:34

Rini En Teunie:

Hoi Jos.
    wat goed van jou om je jonge jaren te gebruiken
    om andere HET WOORD te verkondigen.
    het is zeker de bedoeling om je op de Logos Hope te bezoeken.
    Leuk om je site te volgen.
    Groetjes Rini en Teunie

• 22 Februari 2009 - 18:14

Alida:

Hoi Jos!
    Hoe was het varen naar Zweden? Nog zeeziek geweest? En nu naar Nederland!

Ik wens je ontzettend veel succes met alles wat je moet doen! Ga je nog wat leuks doen? Ik las iets over een mannenontbijt met de kapitein en mannelijke bemanning. Leuk zeg, zit er in iig 1 ontbijt in, de komende weken in Nederland (LOL) :)

Alida

• 22 Februari 2009 - 21:26

Rineke/mevr. Billy:

Hey Jos!

Wat goed om te horen dat je in maart in nederland ben.Van wanneer tot wanneer ben je er? Als ik het zo een beetje begrijp ben je er zowieso tot de 21ste dus dat betekend ook dat je de 19e er ben. Ik hoop dat je als je het kun regelen enzo dan kun komen zou helemaal fantastisch zijn. Ook voor de andere boschboys natuurlijk ;-) Kun je alleen op 14 maart op je boot kijken of ook nog op andere data's? 14 maart is er namelijk een open dag bij mij op de zaak(elstar) en denk niet dat ik dan vrij kan krijgen en wil wel heel graag zien hoe je het daar hebt. Bevalt hetje daar nog steeds of heb je toch wel last van heimwee?

kus en natuurlijk ook van Billy

• 23 Februari 2009 - 11:38

Annerieke:

Heej josje :)

had idd gehoord dat jullie weer mochten varen (H):D super..
    Maar ga je ckr zien de 14e!! leuk man!! je zal dr vast zin in hebben, net als velen hier ;)..

mr succes nog ff op het bootje ;)

en tot snel!
    liefs annerieke

• 23 Februari 2009 - 14:03

H. Van De Krol:

Heeey, kerel! we gaan heel zeker dat roeibootje van je bewonderen! haha nog leuke vrouwtjes ontmoet?????? want die moete we dan met de jongens wel ff goedkeuren hé!! hahaha zie je de 14e maat!! tjau gr.Krol

• 24 Februari 2009 - 09:57

Gabriëlle:

Joehoe!!!

jippiee, wat leuk dat je naar nederland komt!! mis je ons al?? ik heb van een betrouwbare bron gehoord; toch wel een beetje;) aah dat is dan wederzijds:) ik ga je hopelijk ontmoeten de 14e.. als ik vrij kan krijgen! ik vind het zo geweldig waar je nu mee bezig bent.. ik bid voor u!

knuffel!

• 24 Februari 2009 - 18:31

Opa En Oma V/d Pol:

lieve jos
    we hopen je binnenkort te zien ,we zijn benieuwd of je ook al een nieuwe opa en oma hebt,want wij zijn toch de echte!!!!!!! ha ha gr. en een dikke kus van ons

• 01 Maart 2009 - 12:01

José:

Haaa die lieve Jos,,

Hoe is het daar? Nog steeds helemaal naar je zin daar? Vast wel.

Las dat je nu een mooie taak aan boord heb. Leuk joh!

Hier gaat het ook allemaal goed. Gewoon als altijd eigenlijk.. Niet meer en niet minder..

Maar we komen binnenkort heel zeker naar je toe om te kijken hoe jij het hebt! Is wel super leuk! Heb je trouwens je pyjama wel eens aan,, hihi,,

Lieve Jos, tot gauw!

Heel veel liefs,