11 februari 2009 (Koge)
Door: Jos H
Blijf op de hoogte en volg Jos
11 Februari 2009 | Denemarken, Kopenhagen
Ik heb best wel leuk nieuws! (denk ik)
Eindelijk kan ik aan de gang, en wel als deckie dus dat houdt in als we gaan varen, besturen we en we maken het schip vaarklaar.
Vandaag heb ik brandweer training gehad, dit was wel leuk!
We moesten met volledige bepakking trappen op rennen en dus ook eerst alleen het masker op en vervolgens met zuurstof!
En ik kwam als eerste van de vier binnen zoals het hoort :p .
Daarna deden we een test wie het snelste de bepakking op en aan had.
officieel moest dat in 2 minuten we hadden de 2.58 een goeie 2de want de 1 had 2.55, dus wel goed voor de eerste keer.
Toen deden we nog een training met slangen gooien een slang van 20 meter en moesten we op een emmertje mikken en ook dat was me gelukt.
En ik heb ook nog vaar nieuws en dat is dat we volgende week donderdag hopen te verhuizen naar Zweden voor een lang weekend om vervolgens de 30ste naar Nederland(Harlingen) te komen. en de 11de hopen we in (scheveningen) en ik geloof dat we de 21ste een speciaal Nederlands programma draaien dussssss......?
Maar voor definitieve info kom ik nog op terug!
Liefs Jos
11 Februari 2009 - 15:53
Ada:
Hoi Jos,
Goed nieuws hoor, dat jullie kunnen gaan varen! Alleen, welke 30ste bedoel je...?
Gr, Ada -
11 Februari 2009 - 19:58
Pa:
mooi dat je brandweer training doet dus de conditie is nog goed
fijn dat de boot gaat varen dan kun je ook gelijk aan je taak beginnen in de frisse buiten lucht groeten aan steven en we zijn erg benieuwd naar de boot en jullie natuurlijk hiet gaat verder alles goed
groetjes pa -
11 Februari 2009 - 20:46
Elly:
Hoi Jos,
Wat een goed nieuws, eindelijk kun je dus echt aan de slag.
Fijn om zo regelmatig wat van je te horen.
Je vader zal wel trots op je zijn met je brandweer training, als je over twee jaar terug kom in Nederland kun je volgens mij zo gaan soliciteren...
Groet van ons allemaal,
Elly -
12 Februari 2009 - 16:39
Marishj:
he jos..
alles goed daar.?
maar eindelijk gaat het echt beginnen..
veel succes, en dan zien we j al snel weer verschijnen in nederland..
liefs -
12 Februari 2009 - 22:20
Martin:
Deckie ;) klinkt best belangrijk inderdaad..
Maar wel leuk zo'n training met bepakking op en alles beetje rondrenne ! ben in iedergeval trots dat je 1e was, en dat je raak gooide !!!
Jos! we horen nog wel van je wanneer je in nederland bent.. Gortjes Martin