Nu in guyana!
Door: Jos Hazeleger
Blijf op de hoogte en volg Jos
09 December 2009 | Guyana, Georgetown
We zijn een paar weken geleden aan beland in Guyana!
Hier in dit land zijn we al druk geweest met een help project en verder ook nog de dagelijkse werkzaamheden.
Als lifeboot man moeten er veel dingen gebeuren!
Er is een werklijst van ongeveer 4 maanden fultime met 2 man.
En aangezien mijn collega/lifebootman op verlof gaat en mijn "baas" ook weggaat en er iemand anders voor terug komt?? moet ik aardig m'n best doen om alle werkzaamheden binnen de perken te houden!
Maar goed verder gaat het goed met me en ook met de studie's!
Nu heb ik mezelf aangeleerd (enigszins) om 's ochtends een half uurtje eerder op te staan en de bijbel te lezen!
Dat is wel lekker alleen een half uurtje is wel anders!
Verder wel grappige dingen meegemaakt zoals hier de mensen op brommers en motors hebben de (oude) duitse pothelmen op!
En verder krijg ik een nieuwe cabin mate(hutmaat) in plaats van de jongen uit Zweden die is nu op line up gegaan voor een aantal weken terug!
Verder hoop ik zo te kunnen gaan slapen!
veel Zegen en wijsheid bovenal!
Jos
09 December 2009 - 12:20
Martijn Budding:
hey Jos!
zegt me zo niks Kuyana haha ligt zo te zien vlak bij Suriname!
En dat kennen we natuurlijk wel weer!
Fijn om te horen dat alles je goed gaat!
Je dus de werkzaamheden van iemand extra op je rug moeten nemen, veel succes daarmee!
hier gaat ook alles prima nog steeds, het begint weer een beetje winter te worden volgens de voorspellingen!
Maar duitse pothelmen? zijn dat dan ook hondatjes die daar rijden ? haha maak eens een foto van die brommers daar! ;)
A.s. zaterdag gaan we weer sinterklaas vieren met z'n allen dus dat word weer lachen, gieren, brullen haha!
veel succes nog Jos en God zal je bijstaan in de tijd die komen gaat!
Dikke boks van Martijn -
13 December 2009 - 13:41
Rini En Teunie:
Hoi Jos
wat ben je toch druk,maar als je zo handig ben kunnen ze je ook overal voor gebruiken
nog een paar dagen dan sta je weer een beetje op Nederlandse bodem.
geniet ook een beetje van het vuurwerk in Willemstad op 31 December bij een temperatuur van bijna 30 graden, maak je ook niet vaak mee
Gezegende Kerstdagen en een gezond 2010 toegewenst gr uit een koud Barneveld -
13 December 2009 - 17:55
De Puntjes:
Hoi Jos,
als we het zo lezen ben je erg druk met van alles en nog wat.
we denken dat je daar aardig op je plek zit, je bent best handig,maar kijk uit dat je je eigen niet overwerkt,
wij zijn ons al weer aan het voorbereiden op de kerst, het zal voor jou wel heel anders zijn dan andere jaren geen witte koude Kerst, maar een warme kerst, we hopen dat je dat ook mag ervaren om ook de warmte van het kind Jezus door te mogen geven,maar ook voor jezelf. wij wensen jou een goede tijd toe en alvast Gezegende Kerstdagen. hartelijke groeten,Dick-Riet en Simon.